پیوند های روزانه

نما ارتقا در وب قیمت آنلاین ارتقا در وب دومین فارسی
ویزا دانلود نرم افزار ارتقاء در وب سایت لیست قیمت
کفپوش تورکیش معماری شامپو تورمشهد
نرم افزار لوازم آرایش شومینه الکامپ سخت افزار
بلاگ پوشاک مردانه نمایشگاه کتاب تور برزيل فروشگاه ایفه
اینترنت پارکت ایفه آژانس مسافرتی بلیط
پلاتر نوت بوک مناسب قیمت تور دبی وبلاگ
آیا می دانید نمایشگاه دائمی ايران اچ پي لباس خواب تی شرت ورزشی
نمایشگاه ریموت کنترل درب اتوماتیک مد لباس نمایشگاه قرآن
کالا پوشاک زنانه سونی مانتو دوربین
برند محصول بازار تور خارجی سینما
الکترونیک فال توشیبا فروشگاه بازی
تبلیغات شبکه مجله علیبابا توریست
ال جی آگهی سامسونگ آنلاین گالری
ادکلن تور برزیل ایران گردی توردبی تور اروپا
لوازم کامپیوتر بالابر آسانسور تایلند تردمیل
دی وی دی namayeshgahb2b مودکس نمایشگاه مجازی ایران موبایل
لپتاب دل وایو پرتال سی دی
جهانگردی تور ورودی سونی اریکسون نوکیا ساختمان
خریداینترنتی سایت تخصصی تور آمریکا تور نمایشگاهی پرسپولیس
اسپرت هیتاچی گشت ایران پلاست بی تو بی
دانلود اچ پی آژانس نمایشگاه تخصصی مزون
کیش لوازم اداری لوازم خانگی ساعت آموزش
دستگاه سولاریوم گوگل نمایشگاه مجازی گردشگری نمایشگاه مجازی پوشاک نمایشگاه مجازی ورزش
دانلود نرم افزار موبایل دانلود آهنگ جدید تور تایلند کرم دور چشم کرم جوان کننده پوست
قیمت موبایل کارتریج دوربین دیجیتال دوربین عکاسی سایت تخصصی
آگهی رایگان پرینتر اسکنر دستگاه چندکاره قیمت نوت بوک
پوشاک بچه گانه لاک ناخن رژلب سایت نمایشگاه تور مالزی
شکم بند لاغری مکمل بدنسازی ریمل فلش مموری دیتا پروژکتور
کرم روشن کننده گن لاغری خط چشم لوازم بدنسازی کرم برنزه کننده
  نمایشگاه کرم مرطوب کننده کرم ضد آفتاب کمربند لاغری

دامنه های فارسی جایگزین addwords گوگل

تور تایلند تور-اروپا تور استرالیا سریلانکا تور بالی
تور آمریکا بلیط هواپیما تور استانبول چمن مصنوعی تور کیش
تور آنتالیا تور ترکیه استانبول تانزانیا تور-یونان
تور-سوریه تور-قبرس تست ساموئی بانکوک
پاتایا دوربین عکاسی خرید اینترنتی تايلند-هتل نمايشگاه-مجازي
هديه-تبليغاتي فروشگاه-الکترونيک فروشگاه-اينترنتي خريد-اينترنتي نمايشگاه-تخصصي
مالزي-سنگاپور تحصيل-مالزي اقامت-مالزي تور-نوروزي پوکت
کانادا سامويي پاريس بارکد ميکاپ
مدل-ميکاپ يخچال-فريزر دوربين-عکاسي دوربين-فيلمبرداري تلفن-سانترال
مايکروفر تور-آفريقا تور-مراکش تور-انگلستان کارت-صدا
کارت-گرافيک برزيل جراحي-زيبايي جراحي-سينه تور-ايتاليا
جراحي-زيبائي جراحي-پلاستيک جراحي-بيني ليزيک بارکدخوان
جزيره-کيش قيمت ارمنستان پکن شانگهاي
مارماريس آنکارا تردميل پاتايا مالزي
پاتايا آنتاليا تايلند توراروپا تورتايلند
کيش تورچين تورآنتاليا تورمالزي گوانگجو
تور-خارجي بليط اندونزي ويتنام پوکت
نيکون دوربين سفر-دبي سنگاپور مالزي-سنگاپو
پاتايا-پوکت دبي-تور تور-فرانسه سامويي کفپوش-پارکت
نما-ساختمان معماري-داخلي درب-اتوماتيک تور-پاتايا تور-آنتاليا
تور-اروپا تور-مالزي تور-ترکيه تور-چين تايلند-تور
ويزاي-تحصيلي مايو کوهنوردي تور-برزيل تور-هند
تور-تايلند آفريقاي-جنوبي کازابلانکا تور-کيش تور-قشم
قونيه طبيعت اقامت-دبي ويزاي-دبي ويزاي-چين
ويزاي-کار مدل-لباس لباس-شب لباس-زير تور-روسيه
چرخ-خياطي خارجي-تور تايلند-هتل تور-مشهد تايلند-پاتايا
تايلند-بانکوک بلغارستان مزايده-مناقصه روماني قيمت-موبايل
قيمت-نوت-بوک قيمت-لپ-تاپ چاپ-ديجيتال بارکد پرينتر
سي-دي سي-دي-خام چاپ-افست مد-لباس لباس-زنانه
طاهاگشت لباس-شب

۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۷, یکشنبه

آموزش طبخ ماهی سرخ شده

مواد لازم:

  • ماهي قزل آلا 1 عدد

  • آرد نخود 2 قاشق غذاخوري

  • زنجبيل 0.5قاشق چايخوري

  • سير له شده 1 حبه

  • پودر فلفل قرمز كمي

  • نمك 0.5 قاشق چايخوري

  • زردچوبه 0.5 قاشق چايخوري

  • آب به ميزان لازم

  • روغن 4 قاشق غذاخوري

  • ادويه انارگلي 1 قاشق مرباخوري (در صورت تمايل به جاي اين ادويه مي توانيد از اناردون (دانه هاي خشك و ساييده شده انارهاي ترش مزه) كه در شمال كشورمان به وفور يافت مي شود، استفاده كنيد.)

  • برگهاي تازه گشنيز ريز شده 1 قاشق غذاخوري

  • برنج پخته شده براي صرف غذا

طرز تهيه:

ماهي قزل آلا را پاك كرده محتويات شكم را خارج و سر و باله ها را زده و با چاقو از قسمت دم به طرف سر مي كشيم تا فلس هاي آن جدا گردد. سپس آن را كاملاً تميز مي شوييم.

ظرف بزرگ و پهني كه كل ماهي در آن جاي بگيرد، را انتخاب كرده و آرد نخود، زنجبيل، سير، پودر فلفل قرمز، نمك، زردچوبه و انارگلي و گشنيز تازه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم. آب را ذره ذره اضافه مي كنيم تا خمير سفتي بدست آيد.

ماهي را از تمام قسمتها شامل پشت و رو و داخل شكم به اين خمير آغشته مي كنيم. روغن را داغ كرده و سپس زير حرارت را ملايم مي كنيم ماهي را در روغن سرخ مي كنيم. بايستي درب ماهي تابه را ببنديم. وقتي دو طرف را سرخ كرديم كمي آب به اندازه يك استكان ريخته و همچنان درب ماهي تابه بايستي بسته باشد. خميري كه در ابتدا به ماهي آغشته كرده بوديم همراه آبي كه بعداً اضافه شده بود، اطراف ماهي تبديل به سس خوشمزه اي مي شود كه هم كاملاً به خورد ماهي رفته و هم در هنگام صرف غذا روي ماهي مي ريزيم و به سر سفره مي آوريم.

اين ماهي بسيار لذيذ را مي توان با پيازچه و جعفري تازه تزيين كرد.

خرید آنلاین کتابهای آشپزی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر